Leukoplast® időrendben

Az 1901-es év elejétől kezdve a Leukoplast elkötelezett aziránt, hogy öntapadós kötszereivel megfeleljen az egészségügyi szakemberek igényeinek, és kiváló minőségű termékeket biztosítson. Ma az egész világ profitál az örökségéből, mivel a Leukoplast sebkezelő termékekkel minden tudásunk elérhető bárki számára. Fedezze fel, hogy hol kezdődött minden!

Elkezdődik az utazás

1901-ben a Leukoplast feltalálta a világ első öntapadós kötszerét, cink-oxiddal és természetes gumival.

Elöl látjuk a Leukoplast első öntapadós kötszerét; alatta az 1901-es évszám. Mellette láthatók a feltalálók, Oscar Troplowitz és Isaac Lifschütz fényképei.

Egy ikon születése

1920-ban forgalomba hozták az ikonikus piros sebtapasz tekercset és az összepattintható gyűrűt.

Az 1920-as dátum mellett felülről láthatunk egy mintát az ikonikus Leukoplast öntapadós sebtapaszról.

A világ első nagyméretű rögzítő, öntapadós kötszer termékkínálata

A világ első nagyméretű rögzítő, öntapadós kötszerének bevezetésével a Leukoplast még egy innovációt bemutat.

A képen a Leukoplast két nagy méretű kötésrögzítőjére látható példa, és az 1970-es időbélyeg.

A műtét utáni steril, öntapadós kötszerek új szintje

Az ultravékony, légáteresztő és kényelmes filmrétegekkel, melyek második bőr érzését keltik, 2006-ban a műtét utáni steril, öntapadós kötszerek új szintjére léptünk.

Látható egy példa modern műtét utáni steril, öntapadós kötszerről, melyet a Leukoplast 2006-ban fejlesztett ki.

A fertőzésmegelőző technológia felfedezése

A 2015-ös és 2016-os évben a Leukoplast számos fertőzésmegelőző tulajdonsággal bíró terméket dobott piacra: A Leukomed Sorbact baktériummegkötő technológiával, a Leukoplast ragtapasz új mikrobaellenes tekerccsel és összepattintható gyűrűvel, valamint a Leukomed Control, ami teljesen átlátszó, így lehetővé teszi a potenciális fertőzések korai felismerését.

Ezen a képen három innováció látszik: A Leukoplast Sorbact baktériummegkötő technológiája 2015-ből, a mikrobaellenes tekercs 2016-ból, és szintén 2016-ból a Leukomed Control, mellettük a hozzájuk tartozó dátumok.

Megoldások érzékeny bőrre: a legújabb innovációnk

A gyakori kötéscsere a mindennapi élet része számos beteg és egészségügyi munkatárs számára. A sérülékeny és veszélyeztetett bőrű egyének azonban minden alkalommal ki vannak téve a sérülés veszélyének. Az Leukoplast új, érzékeny bőrre tervezett termékkínálatának puha szilikon ragasztója sérülést nem okozó kötéscserét tesz lehetővé, és segít védelmet nyújtani a ragasztó által esetlegesen okozott sérülésekkel szemben.

Négy példát látunk érzékeny bőrre szánt technológiával készült Leukoplast termékre: Fixomull, Leukomed T és T plus, valamint egy tekercs ragtapasz.

A piros tekercstől a teljes kínálatig

A Leukoplasttal minden szükséges a rendelkezésére áll a kisebb sérülések vagy komplex sebek otthoni vagy professzionális környezetben történő kezeléséhez!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

leukoplast-disclaimer.png